Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
White Cake Batter
- 10 oz whole milk, room temperature
- 1 tbsp lemon juice
- 6 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature, plus extra to grease
- 2 oz vegetable oil
- 12 oz sugar
- 6 egg whites, from large eggs, room temperature
- 12 oz all-purpose flour
- 3 tbsp corn starch
- 2 ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp salt
-
1
tsp almond extract
ou 1 tsp vanilla extract
White Buttercream
- 12 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature
- 16 oz confectioners sugar
- 1 tbsp whole milk, room temperature
- ½ tsp almond extract
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 3100.7 kJ / 741.1 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Hidratos de carbono
- 90.7 g
- Gordura
- 41 g
- Gordura saturada
- 23.2 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 265.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Glazed Lemon Muffins
1 Std.
Lemon Shortbread Cookies
1h 45 min.
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2 Std. 30 Min
Grated Potato Pancakes
35 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Biscoff Oatmeal Cookies
30 Min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 godz. 15 min
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
3 Std.
Smores Cupcakes
1 Std. 40 Min
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45 Min
Fudge Brownies
50 Min