
Dispositivos e acessórios
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
water910 g
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
pasta, dried, type fettuccine340 g
-
olive oil2 tsp
-
onion cut into pieces115 g
-
garlic clove1
-
butter, unsalted30 g
-
artichoke heart, marinated (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream, 35% fat225 g
-
sour cream, any type60 g
-
parsley leaf, fresh chopped8 sprigs
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
black pepper, ground to taste⅛ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
825.3 kcal /
3453.2 kJ
Proteína
26.9 g
Gordura
47.8 g
Hidratos de carbono
73.1 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
23.8 g
Sódio
1190.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Step into Spring CA
10 Receitas
Canadá
Canadá