Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
135.8 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
50.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten Free - CA
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Buffalo Cauliflower Bites
Nenhuma avaliação
Gluten free loaves
2h 15min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12h 50min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Mango sago pudding
35min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Gluten free pizza dough
2h
Mango sorbet
2min