Dispositivos e acessórios
Kompot z suszu
Preparação 10min
Total 2h 10min
6 porcji
Ingredientes
-
1500 g wody
-
5 goździków
-
1 laska cynamonu
-
1 - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
-
200 g suszonych owoców (jabłka, gruszki, morele)
-
300 g śliwek suszonych, bez pestek
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
18.7 mg
Proteína
2.5 g
Energia
766.5 kJ /
183.2 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
40.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PRZY WIGILIJNYM STOLE
12 Receitas
Polónia
Polónia
WIGILIA BEZ GLUTENU
12 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Kutia
24h 50min
Żurek
50min
Barszcz biały wielkanocny
1h 10min
Kurczak w galarecie
3h
Karp w migdałowej panierce
1h 40min
Korzenny śledź z jabłkiem
2h 30min
Wigilijna kapusta z grochem
2h 20min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123h 50min
Wigilijna kapusta z grzybami
1h 20min
Bigos
1h 30min
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1h 15min
Sałatka jarzynowa na Varomie
50min