Dispositivos e acessórios
Sambal Petai Prawns
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
cooking oil50 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
belacan20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
whole prawns medium-sized, cleaned and shell removed200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1583 kJ /
378 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spicy Asian
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Char Kway Teow
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Nyonya Steamed Fish
45min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Curry chicken
1h
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min