Dispositivos e acessórios
Sambal Kangkung
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
dried shrimp rinsed15 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 g
-
belacan (shrimp paste)15 g
-
cooking oil20 g
-
kangkung cut into 5 cm length350 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
261.9 mg
Proteína
6.1 g
Energia
380.6 kJ /
91 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
6.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Mee Goreng Mamak
20min
Char Kway Teow
25min
Singapore Chilli Crab
50min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sambal Tumis
1h 10min
Cereal Prawns
30min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ayam Masak Kicap
40min