Dispositivos e acessórios
Chile con queso cob loaf
Preparação 15min
Total 40min
12 portions
Ingredientes
-
cob loaf (20 cm)1
-
mature cheddar cheese cut into cubes (3 cm)200 g
-
garlic clove1
-
cornflour2 tsp
-
pickled jalapeño chillies (see Tips)40 g
-
spring onions/green onions white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve4
-
Mexican chilli powder (see Tips)¾ tsp
-
ground cumin¾ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese180 g
-
sour cream200 g
-
vegetable crudités of choice, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
666.5 mg
Proteína
14.7 g
Energia
1615.1 kJ /
386 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
44.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
French onion dip
45min
Boiled pasta
20min
Lemon roast chicken
1h 35min
Guacamole
Nenhuma avaliação
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Filo chicken pie
45min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Cheeseburger focaccia
2h 15min