Dispositivos e acessórios
Mexican corn salad
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
521.3 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Waldorf Salad
15min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
"Moussaka" bowl
45min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Sweet potato lentil pie
50min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Turkey sloppy joes
40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Quick pulled pork in beer sauce
35min