Dispositivos e acessórios
Fyldt bagt kartoffel med cheddar og broccoli
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 stykke
Ingredientes
-
vand1000 gram
-
kartoffel, melet store, ca. 900 g. i alt2
-
broccoli delt i buketter170 gram
-
lagret hvid cheddar terninger200 gram
-
smør blødgjort, i tern115 gram
-
salt½ tsk
-
paprika½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
170 gram creme fraichegræsk yoghurt170 gram
-
sødmælk60 gram
-
sort peber, stødt (opcional)
-
olivenolie1 spsk
-
salt til at drysse kartoffelskind
-
purløg, frisk til pynt, hakket
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Proteína
19 g
Energia
2895 kJ /
692 kcal
Gordura
52 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fars dag
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Suppe med blomkål og kikærter
50min
Ristet blomkålssuppe med chili og hvidløgsolie
1h 20min
Svampebolognese med courgette-nudler
Nenhuma avaliação
Græskartærte
Nenhuma avaliação
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Spicy aubergine med bulgur
Nenhuma avaliação
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Nenhuma avaliação
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Galette med ost og tofudressing
Nenhuma avaliação
Quesadillas med chilichutney
Nenhuma avaliação