Dispositivos e acessórios
Italská ciabatta
Preparação 30min
Total 4h 30min
4 kusy
Ingredientes
-
1655 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí
-
580 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 kus
Sódio
1664 mg
Proteína
15 g
Energia
2229 kJ /
533 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
111 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fermentace
5 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Dort k 10. výročí Cookidoo
2h
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
1h
Chléb Pita
1h 30min
Čerstvé těsto na těstoviny
40min
Char siu marináda
10min
Jemná brioška
2h
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5h 20min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Bagel
2h
Neapolská pizza
9h
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Křupavý jogurtový chléb
3h