Dispositivos e acessórios
Karpuz ve Narenciyeli Mokteyl
Preparação 10min
Total 10min
6 bardak
Ingredientes
-
karpuz parçalara bölünmüş (5 - 6 cm), soğuk600 g
-
limon suyu60 g
-
şeker (opcional)70 g
-
buz küpü500 g
-
portakal kabuklu, dilimlenmiş1 - 2
-
misket limonu kabuklu, dilimlenmiş1 - 2
-
nane (4-5 cm uzunluğunda)6 dal
-
soda soğuk300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 bardak
Sódio
17.2 mg
Proteína
1.5 g
Energia
249.5 kJ /
59.6 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
15.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Alkolsüz Kokteyller
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Portakal Soslu Armutlar
1h
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Nenhuma avaliação
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Nenhuma avaliação
Limonata
5min
Hindistan Cevizli ve Mangolu Frozen Limonata
5min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Nenhuma avaliação
Çilekli Karpuzlu Frozen
15min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
15min
Orman Meyveli Alkolsüz Mojito
5min
Fresa Colada Mokteyl
5min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10min
Limonata (Pastane Usulü)
15min