Dispositivos e acessórios
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Preparação 10min
Total 30min
8 pieces
Ingredientes
-
onion quartered80 g
-
rapeseed oil plus extra for frying20 g
-
white bread, slightly stale50 g
-
milk50 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram½ - 1 tsp
-
mustard1 tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 50 g)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
231.9 mg
Proteína
12.4 g
Energia
932.9 kJ /
223 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
4.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish Favourites
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smalec (pork rillettes)
3h 10min
Sernik rosa slice
3h 15min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Potato Pancakes
45min
Faworki (crostoli)
2h
Placki
40min
Moi Moi
1h
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min