Dispositivos e acessórios
Shakshuka
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
caraway seeds2 tsp
-
¾ tsp ground cumincumin seeds2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
tomato purée30 g
-
honey20 g
-
cider vinegarred wine vinegar20 g
-
fresh spinach leaves (e.g. or kale, Swiss chard), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves roughly torn, to taste3 - 4
-
medium eggs8
-
feta cheese crumbled, to taste80 - 100 g
-
crusty bread for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1279.1 mg
Proteína
21.3 g
Energia
1692.3 kJ /
404.5 kcal
Gordura
26.8 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
8.4 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Shakshuka
50min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Korean Ramen with Tofu
50min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Onion Soup
1h
Coconut and Spinach Dahl
50min