
Dispositivos e acessórios
Shakshuka
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
caraway seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
tomato purée30 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
fresh spinach leaves (e.g. or kale, Swiss chard), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves roughly torn, to taste3 - 4
-
medium eggs8
-
feta cheese crumbled, to taste80 - 100 g
-
crusty bread for serving
Nutrição por 1 portion
Energia
404.5 kcal /
1692.3 kJ
Proteína
21.3 g
Gordura
26.8 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
8.4 g
Sódio
1279.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda

Weekend Brunch
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda