Dispositivos e acessórios
Bygotto med courgette og soltørrede tomater (1500 kcal)
Preparação 15min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
pinjekerner40 g
-
skalotteløg skåret i kvarte70 g
-
olivenolie (se variant)30 g
-
perlebyg250 g
-
hvidvin, tør80 g
-
vand750 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), vegansk, smuldretgrøntsagsbouillon vegansk1 tsk
-
salt¾ tsk
-
hvid peber, stødt2 knivspidser
-
timian, tørret¾ tsk
-
courgette skåret i 0,5 cm halve skiver400 g
-
soltørrede tomater i olie drænet, skåret i 0,5 cm strimler50 g
-
mandler, flager50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1439 kJ /
345 kcal
Gordura
16 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madplan: tirsdag
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Suppe med blomkål og kikærter
50min
Ristet blomkålssuppe med chili og hvidløgsolie
1h 20min
Svampebolognese med courgette-nudler
Nenhuma avaliação
Græskartærte
Nenhuma avaliação
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Spicy aubergine med bulgur
Nenhuma avaliação
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Nenhuma avaliação
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Galette med ost og tofudressing
Nenhuma avaliação
Quesadillas med chilichutney
Nenhuma avaliação