Dispositivos e acessórios
Spiralized Roasted Root Vegetables
Preparação 20min
Total 1h 20min
8 portion
Ingredientes
-
water to fill bowl halfway
-
turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher170 g
-
beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if170 g
necessary to fit the blade width -
potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
garlic cloves3
-
shallot halved60 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground1 tsp
-
thyme, fresh leaves only1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
383.4 mg
Proteína
2.6 g
Energia
583.6 kJ /
139.5 kcal
Gordura
6.3 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
19.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Basic Quinoa
35min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
French vanilla canelé
49h 5min
Onion Skin Broth
1h 5min
Supergreen Granola
1h 10min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Pesto Pasta Salad
30min