Dispositivos e acessórios
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
130.9 mg
Proteína
6 g
Energia
1152 kJ /
274.3 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Brioche Burger Buns
4h
Date and Nut Balls
20min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Sunflower Butter
25min
Sichuan spaghetti
50min
Baked Pork Loin with Rice
1h 20min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min