Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Preparação 15min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
680.6 mg
Proteína
48.3 g
Energia
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Gordura
48.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
34.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Roasted Chicken with Vegetables
Nenhuma avaliação
Creamy Feta Dip
5min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Potato Cup Frittata
1h
Split Pea Soup
2h 10min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Dubai chocolate pistachio crêpes
45min