
Versões compatíveis
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 chicken (approx. 995 g)
- 3 - 4 tbsp vegetable oil to coat
- 2 tbsp Italian seasoning to season
- 1 tsp salt plus extra, to season, to taste
- black pepper, ground to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese cut into pieces
- 1300 g water
- 2 tsp chicken stock paste
- 1 pinch saffron
- 200 g rice, white, type basmati
- 285 g carrot cut into pieces (1 in.)
- 285 g broccoli florets
- 2 tbsp butter, unsalted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 767.6 kcal / 3211.6 kJ
- Proteína
- 48.3 g
- Gordura
- 48.1 g
- Hidratos de carbono
- 34.4 g
- Fibra
- 2.1 g
- Gordura saturada
- 14.3 g
- Sódio
- 680.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lamb with Rosemary Potatoes
Nenhuma avaliação
Grated Potato Pancakes
35min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Honey and herb pork loin
4h 10min
Steak Sauce
30min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Jersey Beef
30min
Cheesy Beer Sauce
30min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Hamburgers
30min