Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Preparação 15min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
680.6 mg
Proteína
48.3 g
Energia
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Gordura
48.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
34.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Guacamole
Nenhuma avaliação
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Express Pho Soup
1h 5min
Chocolate Avocado Dream
15min
Cholent
4h 50min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Chicken Afritada
30min