Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Preparação 15min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
680.6 mg
Proteína
48.3 g
Energia
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Gordura
48.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
34.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sticky Toffee Pudding
Nenhuma avaliação
Date and oat milk
20min
Hamburgers
30min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Browned beef mince
20min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Watermelon Lemonade
5min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Slow Cooked Potatoes
45min
Sautéed vegetables
15min
Buttermilk Chicken
1h 10min