Dispositivos e acessórios
Curry Ketchup
Preparação 15min
Total 30min
4 jars
Ingredientes
-
pickles cut into pieces6 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
unsalted butter2 oz
-
sugar1 ½ oz
-
curry powder (1.5 oz) (e.g. Zanzibar, Madras or hot curry powder)4 heaping tbsp
-
crushed tomatoes (approx. 30 oz)1 can
-
tomato ketchup18 oz
-
tomato purée (concentrated)2 ½ oz
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek2 tsp
-
1 beef stock cubebeef stock paste, homemade1 heaping tsp
-
fruit vinegar1 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 jar
Proteína
8 g
Energia
1725 kJ /
411 kcal
Gordura
14 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Borscht
25min
Tomato Ketchup
1h 15min
Baked Spinach and Eggs
35min
Vanilla Ice Cream
12h
Orange Curry Dressing
10min
Pizza Dough
1h
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1h
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Rustic Bread
2h