Dispositivos e acessórios
Curry Ketchup
Preparação 15min
Total 30min
4 jars
Ingredientes
-
pickles cut into pieces6 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
unsalted butter2 oz
-
sugar1 ½ oz
-
curry powder (1.5 oz) (e.g. Zanzibar, Madras or hot curry powder)4 heaping tbsp
-
crushed tomatoes (approx. 30 oz)1 can
-
tomato ketchup18 oz
-
tomato purée (concentrated)2 ½ oz
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek2 tsp
-
1 beef stock cubebeef stock paste, homemade1 heaping tsp
-
fruit vinegar1 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 jar
Proteína
8 g
Energia
1725 kJ /
411 kcal
Gordura
14 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Apple Sauce
20 Min
Tzatziki
20 Min
Egg-Free Mayonnaise
10 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Basil Pesto
10 Min
Spanish Rice
30 Min
Vanilla Sugar
72 Std.
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 Std. 50 Min
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min