Dispositivos e acessórios
Baked Spinach and Eggs
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
frozen spinach leaves defrosted20 oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
milk17 oz
-
unsalted butter1 oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 tsp
-
large eggs6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
655.2 mg
Proteína
17 g
Energia
1383.9 kJ /
330.8 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Berry Mousse
4h 50min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Lemon Bundt Cake
2h
Mushroom Risotto
30min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min