Dispositivos e acessórios
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Preparação 25min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
brown onions350 g
-
olive oil50 g
-
broccoli florets350 g
-
frozen edamame beans200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
water850 g
-
potatoes sliced (2 cm)600 g
-
courgettes unpeeled, sliced (2 cm)300 g
-
red onions cut in eighths300 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces200 g
-
red pepper sliced (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillet one piece only (approx. 20 cm x 30 cm)1200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
double cream100 g
-
Gorgonzola cut in pieces120 g
-
fresh dill20 g
-
plain flour30 g
-
crème fraîche150 g
-
mustard75 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
17670.9 mg
Proteína
374.7 g
Energia
22664.5 kJ /
5416.9 kcal
Gordura
322.7 g
Fibra
48.9 g
Gordura saturada
99.2 g
Hidratos de carbono
282.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mango sorbet
2min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Gut Immunity Shot
5min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Raspberry Turnovers
2h
Spanish Seafood Rice
1h 25min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Shakshuka in the Varoma
30min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min