Dispositivos e acessórios
Blueberry and lemon curd muffins
Preparação 10min
Total 50min
6 pieces
Ingredientes
Lemon curd
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice120 g
-
unsalted butter80 g
-
eggs3
Muffin mixture
-
frozen blueberries150 g
-
self-raising flour plus an extra 2 tsp to coat300 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
690.2 mg
Proteína
12.3 g
Energia
2839.2 kJ /
678.6 kcal
Gordura
33.8 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
83.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cafe-style muffins
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Triple chocolate muffins
20min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Jaffa muffin
40min
Peach and custard cream muffins
50min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Melting moments with lemon cream
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
DIY pizza pockets
1h 50min
Best ever carrot cake
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h
Only the best chocolate chip cookies ever
25min