Little sticky date puddings with salted toffee sauce

Little sticky date puddings with salted toffee sauce

4.5 29 avaliações
Preparação 10min
Total 50min
8 portions

Ingredientes

Salted toffee sauce
  • unsalted butter cut into pieces
    50 g
  • treacle
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • sea salt
    2 pinches
Sticky date puddings
  • pitted dates
    150 g
  • water
    680 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • unsalted butter softened, plus extra to grease
    40 g
  • dark brown sugar
    80 g
  • plain flour
    150 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • egg
    1
  • pecan nuts
    100 g

Nutrição por 1 portion

Energia 419.1 kcal / 1753.5 kJ
Proteína 4.8 g
Gordura 25.9 g
Hidratos de carbono 44.2 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 11.1 g
Sódio 232.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...