Dispositivos e acessórios
Freeform basic bread
Preparação 10min
Total 1h 35min
12 slices
Ingredientes
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
159 mg
Proteína
5.1 g
Energia
689.6 kJ /
164.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Getting started)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Portuguese bread
3sa 30 dk
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3sa 20 dk
Basic bread rolls
45 dk
Steamed orange and pomegranate sponge
1sa 35 dk
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 dk
Rye bread rolls
12sa
Beer batter fish
40 dk
Thermomumma white sandwich bread loaf
3sa 30 dk
Soft Chinese bread rolls
1sa 20 dk
Boston Bun
2sa 45 dk
Vegemite® and cheese scrolls
1sa 35 dk
Spiced fruit loaf
2sa 30 dk