Dispositivos e acessórios
Seafood Rice
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portion
Ingredientes
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
squid, whole, medium cut into pieces (¾ in.)300 g
-
prawn, red, raw, unpeeled8
-
white wine200 g
-
water340 g
-
mussel, fresh, cleaned500 g
-
Spanish onion cut into pieces (¾ in.)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
paprika1 tsp
-
saffron thread1 - 2 pinches
-
food colouring (any kind) (opcional)15 tsp
-
canned crushed tomatoes60 g
-
1 tsp choricero pepper pulp, (see Tip)red pepper, roasted, preserved pulp only1 tsp
-
rice, white, short-grain300 g
-
salt1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
551.6 mg
Proteína
34.2 g
Energia
3033.4 kJ /
725 kcal
Gordura
26.8 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
74.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Nenhuma avaliação
Browned Pork Rice
1h
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Lace Cookies with Nutella
50min
Cinnamon Rolls
3h
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Aperol spritz sorbet
Nenhuma avaliação
Crêpes
1h 15min
Tuna dip
15min
Shrimp and Potato Boil
40min