Dispositivos e acessórios
Omelet Caprese
Preparação 10min
Total 30min
6 portie
Ingredientes
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
414.9 mg
Proteína
11.6 g
Energia
611 kJ /
146 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
2.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Spaghetti Bolognese
40min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Express Aardbeien Dessert
5min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min