Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- 1 - 2 polévkové lžíce majonézy
- 100 - 120 gramů řepkového oleje
- 1 - 2 čajové lžičky hořčice, plnotučné
- 1 - 2 polévkové lžíce zakysané smetany, 12% tuku
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 10 gramů pažitky, nadrobno nakrájené
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 727 kJ / 173 kcal
- Proteína
- 3.4 g
- Hidratos de carbono
- 0.7 g
- Gordura
- 17.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Restovaná šalotka (350 gramů)
Nenhuma avaliação
Vinná marináda
Nenhuma avaliação
Portugalská zelená vejce
Nenhuma avaliação
Včelí úlky s pekanovými ořechy
50min
Jehněčí klobása
3 Std. 30 Min
Francouzské máslo Montpellier
Nenhuma avaliação
Simnel dort s 11 apoštoly
3 Std.
Bezvaječné těstoviny
1h 35 min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Nenhuma avaliação
Řeřichová vitalita
Nenhuma avaliação
Čekankové koláčky
Nenhuma avaliação
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3 Std.