Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 vajec
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 140 gramů smetany, 12 % tuku
- 5 gramů pažitky, nakrájené nadrobno (cca ½ svazku)
-
80 - 100
gramů uzeného masa, libového, na kostičky
ou 80 - 100 gramů šunky, na kostičky - 5 gramů másla, na vymazání
- 500 gramů vody
- Nutrição
- por 1 kus
- Energia
- 674 kJ / 161 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Gordura
- 13 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Jogurtový dresink
5min
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1h
Migas s papričkami Padrón
Nenhuma avaliação
Francouzské máslo Montpellier
Nenhuma avaliação
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Nenhuma avaliação
Rýžová tortilla
Nenhuma avaliação
Šašlik s rajčatovou salsou
35min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20min
Brambory Hasselback
1h 5min