Dispositivos e acessórios
Pere gătite lent, în sirop de vin
Preparação 15min
Total 5h
4 porții
Ingredientes
-
vin roșu750 g
-
100 g apăvin de Porto100 g
-
apă250 g
-
zahăr350 g
-
bețe de scorțișoară2
-
anason stelat2
-
coajă de portocale 2 bucăți (1 cm x 3-4 cm)
-
pere (aprox. 180 g fiecare), descojite4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porție
Sódio
17.6 mg
Proteína
1.2 g
Energia
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
125.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ne putem transforma într-un chef bucătar într-o secundă
27 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pizza napoletană
9h
Espresso martini
Nenhuma avaliação
Tortellini cu supă de carne
Nenhuma avaliação
Mille-feuille cu vanilie, caramel și nuci pecan
Nenhuma avaliação
Pere cu sirop de portocale
Nenhuma avaliação
Croquembouche cu cremă de portocale și ciocolată amăruie
Nenhuma avaliação
Mocktail Galapagos
Nenhuma avaliação
Sabayon cu lichior de ouă
Nenhuma avaliação
Sorbet de litchi cu vodcă
Nenhuma avaliação
Mocktail PaNOma
Nenhuma avaliação
Coarne de gazelă
Nenhuma avaliação
Pesto
10min