Dispositivos e acessórios
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Preparação 5min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
105.7 mg
Proteína
4 g
Energia
884.2 kJ /
211.3 kcal
Gordura
1.4 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
46.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Prawn Glass Noodles
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Braised Rice Wine Fish
20min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min