Dispositivos e acessórios
Ayam Pongteh
Preparação 5min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
chicken cut in pieces800 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic cloves10
-
shallots200 g
-
cooking oil40 g
-
potatoes (approx. 2 pieces), cut in 1 cm slices250 g
-
fermented bean paste (taucu)1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
white pepper powder½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
601.6 mg
Proteína
33.1 g
Energia
2139.5 kJ /
511.3 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
Hand Ripped Cabbage
20min
Gula Melaka Kaya
35min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Stir Fried French Beans
15min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Ginger Pork
25min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min