Dispositivos e acessórios
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
6994.2 mg
Proteína
37.8 g
Energia
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Gordura
36.1 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Nenhuma avaliação
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
Cajun pork rice
1h 15min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Nenhuma avaliação
Hot Chocolate
10min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Gambas
10min
Pork Adobo
55min
Pumpkin Risotto
45min