Dispositivos e acessórios
Salted Egg Yolk Custard Buns
Preparação 30min
Total 25h
25 pieces
Ingredientes
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
320.7 mg
Proteína
2.4 g
Energia
555.6 kJ /
132.8 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Goreng Pengantin
40min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Nenhuma avaliação
One Pot Noodles
30min
Hash Brown Potato Cake
Nenhuma avaliação
Sambal Petai Fried Mee
20min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Paal Appam
9h 30min
Ayam Balado
45min
Sambal Brinjal
40min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Kangkung
10min