Dispositivos e acessórios
Salted Egg Yolk Custard Buns
Preparação 30min
Total 25h
25 pieces
Ingredientes
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
320.7 mg
Proteína
2.4 g
Energia
555.6 kJ /
132.8 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Kangkung
10min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Stir Fried Pork with Chillies
25min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Sambal Brinjal
40min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação