Dispositivos e acessórios
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Preparação 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Chilli jam
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)400 g
-
dried chilli flakes3 tsp
-
white sugar200 g
-
apple cider vinegar100 g
-
water80 g
Avocado cream
-
avocado flesh only1
-
sour cream50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Sweetcorn fritters
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives10 sprigs
-
chickpea (besan) flour70 g
-
gluten free cornflour30 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
eggs separated2
-
water120 g
-
canned corn kernels drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
feta cheese cut into pieces (approx. 5 mm)200 g
-
olive oil for frying
-
watercress leaves only, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1199.2 mg
Proteína
19.4 g
Energia
3322.7 kJ /
791.1 kcal
Gordura
42.8 g
Fibra
12.4 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
78.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zucchini slice
45min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
ANZAC biscuits
40min
Coleslaw
10min
Vegetarian sausage rolls
40min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Satay sauce
15min
Flaky filo fingers
1h 30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Buttermilk scones
35min