
Versões compatíveis
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli jam
- 400 g red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 3 tsp dried chilli flakes
- 200 g white sugar
- 100 g apple cider vinegar
- 80 g water
Avocado cream
- 1 avocado flesh only
- 50 g sour cream
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Sweetcorn fritters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 10 sprigs fresh chives
- 70 g chickpea (besan) flour
- 30 g gluten free cornflour
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- 2 eggs separated
- 120 g water
- 400 g canned corn kernels drained (approx. 250 g after draining)
- 200 g feta cheese cut into pieces (approx. 5 mm)
- olive oil for frying
- watercress leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 791.1 kcal / 3322.7 kJ
- Proteína
- 19.4 g
- Gordura
- 42.8 g
- Hidratos de carbono
- 78.6 g
- Fibra
- 12.4 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Sódio
- 1199.2 mg
Receitas alternativas
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
ANZAC biscuits
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Quick beetroot relish
40min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Cranberry bacon stuffing
10min
Salami, pea and corn fritters
40min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Sticky date pudding
1h 30min