Versões compatíveis
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli jam
- 400 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 3 tsp dried chilli flakes
- 200 g white sugar
- 100 g apple cider vinegar
- 80 g water
Avocado cream
- 1 avocado, flesh only
- 50 g sour cream
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Sweetcorn fritters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh chives
- 70 g chickpea (besan) flour
- 30 g gluten free cornflour
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 eggs, separated
- 120 g water
- 400 g canned corn kernels, drained (approx. 250 g after draining)
- 200 g feta cheese, cut into pieces (approx. 5 mm)
- olive oil, for frying
- watercress, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3322.7 kJ / 791.1 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Hidratos de carbono
- 78.6 g
- Gordura
- 42.8 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 12.4 g
- Sódio
- 1199.2 mg
Receitas alternativas
Caramel feijoa upside down cake
1h 10 min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
ANZAC biscuits
40 min
Coleslaw
10 Min
Basil pesto
10 Min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 Min
Salami, pea and corn fritters
40 min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Miso coleslaw
20 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Afghan biscuits
25 Min