Dispositivos e acessórios
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
all purpose white flour30 g
-
garlic cloves3
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
turmeric, dried, ground⅛ tsp
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain170 g
-
lemon sliced (1 cm rounds)1
-
chicken thigh, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
parsley, fresh to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
915.9 mg
Proteína
36 g
Energia
2398.2 kJ /
573.2 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
51.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Lamb with Rosemary Potatoes
Nenhuma avaliação
Boiled Noodles
Nenhuma avaliação
Buttermilk Chicken
1h 10min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Ayam Paprik
30min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h