
Dispositivos e acessórios
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
all-purpose flour30 g
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only, divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground dried turmeric1 pinch
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain225 g
-
lemon sliced (6 mm rounds)1
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
broccoli florets225 g
-
fresh parsley chopped, to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
567.5 kcal /
2374.2 kJ
Proteína
36 g
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
915.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Welcome Service
3 Receitas
Canadá
Canadá