
Dispositivos e acessórios
Zucchini and Bacon Risotto
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
546 kcal /
2284 kJ
Proteína
10 g
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
44 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
18 g
Sódio
1292 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos