Festive Camembert Wreath

5.0 3 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 50min
12 portions

Ingredientes

Pizza Dough
  • olive oil for greasing
  • water
    220 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • strong white bread flour
    400 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Filling
  • shallots halved
    3
  • unsalted butter
    50 g
  • dried cranberries
    140 g
  • sugar
    40 g
  • port
    50 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh thyme leaves
    2 sprigs
Assembly
  • pistachio nut, salted, shelled slivered, plus extra to garnish
    30 g
  • Camembert whole, removed from packaging (approx. 200 g)
    1
  • streaky bacon, cured (opcional) cut in pieces, fried, drained
    130 g
  • medium egg lightly beaten
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 273.5 mg
Proteína 6.2 g
Energia 1116.3 kJ / 266.8 kcal
Gordura 8.8 g
Fibra 2.3 g
Gordura saturada 3.3 g
Hidratos de carbono 40.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...