Dispositivos e acessórios
Pears in Orange Syrup
Preparação 15min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
orange finely grated zest only1
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
Marsala wine, sweet or dry60 g
-
½ tsp ground cinnamoncinnamon stick1
-
pears approx. 3 large pears, peeled, halved, core removed600 g
-
caster sugar60 g
-
vanilla ice cream for serving (see tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
90.1 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Gordura
11.4 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
85.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Creamy Feta Dip
5min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Plum brioche buns
2h 30min
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Orange Sponge Cake
1h