Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)

Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)

4.6 7 avaliações
Preparação 10min
Total 2h 25min
10 slices

Ingredientes

  • water
    120 g
  • chia seeds
    3 Tbsp
  • blanched almonds
    400 g
  • rapeseed oil plus extra for greasing
    80 g
  • maple syrup
    120 g
  • lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)
    1 ½
  • poppy seeds
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • gluten-free baking powder
    ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • dried cranberries
    100 g
  • vegan vanilla frosting
    1 batch

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 slice

Proteína 9.7 g
Energia 2705 kJ / 647 kcal
Gordura 34.9 g
Hidratos de carbono 73.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...