Dispositivos e acessórios
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Preparação 10min
Total 2h 25min
10 slices
Ingredientes
-
water120 g
-
chia seeds3 Tbsp
-
blanched almonds400 g
-
rapeseed oil plus extra for greasing80 g
-
maple syrup120 g
-
lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)1 ½
-
poppy seeds2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
dried cranberries100 g
-
vegan vanilla frosting1 batch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9.7 g
Energia
2705 kJ /
647 kcal
Gordura
34.9 g
Hidratos de carbono
73.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
It's My Birthday!
16 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Paleo Sandwich Bread
1h 30min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Multi-seed Cocoa Bars
50min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h