
Dispositivos e acessórios
Surówka z czerwonej kapusty
Preparação 10min
Total 15min
2 porcje
Ingredientes
-
200 g czerwonej kapusty pokrojonej na kawałki
-
85 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
40 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
50 g jogurtu naturalnego gęstego
-
10 g majonezu (opcional)
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki cukru
-
½ - ¾ łyżeczki soli
-
½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Nutrição por 1 porcję
Energia
84 kcal /
351.4 kJ
Proteína
2.7 g
Gordura
1.2 g
Hidratos de carbono
18.4 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
0.6 g
Sódio
779.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

JEDZ KOLOROWO
12 Receitas
Polónia
Polónia