Dispositivos e acessórios
Gluten free pizza dough
Preparação 30min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
Dough
-
psyllium husk10 g
-
warm water140 g
-
dried instant yeast1 ¼ tsp
-
white sugar½ tsp
-
apple cider vinegar10 g
-
gluten free plain white flour (see Tips)130 g
-
white rice flour35 g
-
xanthan gum¾ tsp
-
sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil to grease
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
126.8 mg
Proteína
2.1 g
Energia
321.4 kJ /
76.8 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free focaccia bread
1h
Pina colada mocktail
5min
Date and nut balls
20min
Gluten free shortbread
1h 35min
Chunky guacamole
10min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Date and oat milk
20min
Shakshuka in the Varoma
30min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Fruity dream
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min