Dispositivos e acessórios
Gluten free focaccia bread
Preparação 10min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
488.2 mg
Proteína
3.8 g
Energia
603.2 kJ /
144.2 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free baking
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Berry mojito mocktail
5min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Coconut Yoghurt
19h 15min
Gluten free pizza dough
2h
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10min
Zucchini cheddar slice
45min
Portuguese bread
3h 30min
Fruity dream
10min