Dispositivos e acessórios
Gluten free focaccia bread
Preparação 10min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
488.2 mg
Proteína
3.8 g
Energia
603.2 kJ /
144.2 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free baking
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Gluten free shortbread
1h 35min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40min
No waste vegetable stock concentrate
25min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Community fave brown rice salad
55min
Quick strawberry dessert
5min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free pizza dough
2h