Dispositivos e acessórios
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Preparação 5min
Total 5min
300 g
Ingredientes
-
cashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1155.8 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Char siu pork bao
2h 10min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Mushroom risotto
30min
Brown rice
50min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Gluten free loaves
2h 15min
No fail mash potato
20min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Creamy potato mash
30min
Portuguese bread
3h 30min
Cheese and bacon rolls
2h