Dispositivos e acessórios
Veganella - Vegan Mozzarella
Preparação 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw cashew nuts unsalted100 g
-
psyllium husks2 level Tbsp
-
water cold, plus extra for soaking400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice (25 g)2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
688 kJ /
164 kcal
Gordura
12 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
VEGAN BASICS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Butter
2h
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Gluten Free Plain Flour
5min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Almond Cheese
6h 15min
Vegan bean burger
1h 20min
Coconut Milk
20min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Mayonnaise
15min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min