Dispositivos e acessórios
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Preparação 30min
Total 4h 20min
10 pieces
Ingredientes
-
lentils200 g
-
water for soaking
Mayonnaise
-
groundnut oil250 g
-
olive oil50 g
-
lemon juice15 g
-
soya milk100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
Bread
-
sweet potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
water400 g
-
cooked beetroot cut in pieces100 g
-
2 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
fine sea salt1 tsp
Burgers
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bread torn in pieces70 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
red onions quartered100 g
-
wheat germ50 g
-
olive oil plus extra for frying25 g
-
fresh spinach leaves to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
11 g
Energia
2473 kJ /
591 kcal
Gordura
34 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Raw Chocolate Snaps
1h 5min
Vegan Burger
5h
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Mayonnaise
15min