Dispositivos e acessórios
Vegan Aioli Sauce
Preparação 5min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
318 mg
Proteína
23 g
Energia
2878 kJ /
688 kcal
Gordura
53 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
159 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Vegan Butter
2h
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan Mayonnaise
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Vegan tiramisu
3h 20min