Dispositivos e acessórios
Schiacciata (dessert pizza)
Preparação 25min
Total 2h 5min
8 portions
Ingredientes
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
lukewarm water220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting400 g
-
sea salt1 tsp
Honey ricotta
-
raw cashews40 g
-
fresh ricotta cheese drained (see Tips)250 g
-
honey30 g
Schiacciata
-
red seedless grapes500 g
-
brown sugar60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
334.5 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1717.3 kJ /
408.9 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
60.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Minestrone
40min
Green onion flatbreads
55min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Gravity cake
2h
Tortellini soup
20min
Biscuit pops
2h 5min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min