Dispositivos e acessórios
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
154.5 mg
Proteína
42.9 g
Energia
985.2 kJ /
234.6 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Homemade Custard
15min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Poached eggs with blade cover
30min
Steamed rice
25min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Pot-set plain yoghurt
12h
Mashed potatoes for two
30min