Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Proteína
- 42.9 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Gordura
- 6.9 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sódio
- 154.5 mg
Receitas alternativas
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min