
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt to season
- ground black pepper to season
- olive oil for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 234.6 kcal / 985.2 kJ
- Proteína
- 42.9 g
- Gordura
- 6.9 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Fibra
- 0.1 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Sódio
- 154.5 mg
Receitas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Chicken stock paste
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Soubise sauce
30min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Poached eggs with hollandaise
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min