Dispositivos e acessórios
Chestnut and Cranberry Stuffing
Preparação 10min
Total 1h 55min
8 portions
Ingredientes
-
dried cranberries100 g
-
ruby port50 g
-
onions quartered70 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
garlic cloves2
-
sausagemeat broken in pieces450 g
-
breadcrumbs140 g
-
cooked chestnuts, peeled roughly chopped140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, chopped2 Tbsp
-
fresh thyme leaves½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
medium egg lightly beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14.3 g
Energia
1291 kJ /
309 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
33.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Bread Sauce
1h 25min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Carrot and Swede Mash
20min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Bread Sauce
1h 25min
Christmas Bread Sauce
15min
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Rhubarb Crumble
55min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min