Dispositivos e acessórios
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Roulade
-
carrots cut in pieces80 g
-
haggis skinned, cut in pieces250 g
-
Toulouse sausages skinned, cut in pieces100 g
-
pancetta thin slices120 g
Whisky Sauce
-
shallots halved150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whisky100 g
-
beef stock250 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1615.8 mg
Proteína
17 g
Energia
2217.6 kJ /
530 kcal
Gordura
35.2 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
22.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bread Sauce
1h 25min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Butter Chicken
50min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Peshwari Naans
2h
Coronation Chicken
30min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Chicken Tikka
4h 10min
Beef Bourguignon
1h 30min
Peppercorn Sauce
30min